Beschrijving

Balancerend en hydraterend olie controleserum
Tea tree olie houdt de talgproductie in evenwicht en controleert de hydratatie, wat resulteert in schone, heldere poriën en een gezonde huid. Het is hierom zeer effectief voor vette, acnegevoelige huidtypes.

Kalmeert de huid die gevoelig is voor externe risico’s
Natrium chondroïtinesulfaat vult de vochtbalans van de huid aan en beschermt de huid tegen prikkels van buitenaf.

Huidhydratatie en onderhoud
Biosaccharide gum-1 en trehalose zijn natuurlijk afgeleide verbindingen die diep in de opperhuid doordringen. Hydraterend, verzachtend en verfijnend werken ze onmiddellijk om de beschadigde huidbarrière te herstellen.

Biosaccharide Gum-1
Gewonnen uit plantaardige fermentatieprocessen, dit natuurlijk huidverzachtend ingrediënt bindt een laagje water aan de opperhuid om het zo langdurig te hydrateren. Daarnaast werkt het ook als een middel tegen huidirritatie.

Natrium chondroïtinesulfaat
Een natuurlijk mucopolysacchariden derivaat. Dit wordt gebruikt als een huid conditioner omdat het ontstekingen verzacht, schade hersteld en de helpt de intercellulaire matrix van de huid te herstellen.

Tea Tree Olie
Een bekend natuurlijk samentrekkend ingrediënt dat talg elimineert, poriën vernauwt en werkt als een antibacterieel en ontstekingsremmend middel.

Trehalose
Bevat een superieure hydraterende werking en is effectief in het verzachten van de huid.

Allantoïne
Een effectieve samenstelling die de huid verzacht en beschadigde huidcellen geneest. Dit ingrediënt stimuleert nieuwe weefselgroei en is ideaal voor de (acne) gevoelige huidtypes.

Actieve ingrediënten

Tips

Dep zachtjes op acne aangetaste plekken op de huid tot het is opgenomen.

Gebruik

Na medische behandeling gelijkmatig als emulsie over het hele gezicht aanbrengen.