Deze desinfecterende alcohol 80% is te gebruiken als desinfectiemiddel ter bestrijding van bacteriën, gisten, schimmels en virussen op je Dermaroller. De Alcohol 80% zorgt ervoor dat het micro-organisme onherstelbaar wordt beschadigd.

Hoe gebruik je de alcoholspray?

– Spoel de Dermaroller na elke behandeling af onder heet kraanwater en schud de roller voorzichtig droog.
– Spray de naalden van de Dermaroller daarna in met de desinfectie alcohol 80%, doe dit na elke behandeling.
– Ruim je Dermaroller beschermt en stof vrij op in het mee geleverde doosje of in een gesloten bakje.

Resultaat

Je Dermaroller gaat langer mee en voorkomt ontstekingen of irritatie vlekken op de huid wanneer je deze desinfecteert met de alcoholspray.

Dermarolling Desinfectie Alcohol 80% – 100ml. met spray kop. Exclusief ontwikkeld voor het desinfecteren van onze dermarollers. Deze desinfecterende en antibacteriële alcohol kun je gebruiken als ontsmettingsmiddel voor oppervlakken en medische instrumenten (behalve optische instrumenten) voor professioneel gebruik. PT02, PT04. Het middel is een gebruiksklare vloeistof die onverdund gebruikt moet worden. De Dermarolling Desinfectie Spray dient alleen te worden toegepast op kleine oppervlakken die alcohol bestendig zijn, die met een waterige oplossing niet of slecht behandeld kunnen worden. Desinfectie van harde oppervlakken eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Breng met een gaasje of droog en vezelvrij doekje zoveel midden aan het behandelde oppervlak dat het gedurende de gehele inwerktijd nat blijft. Laat het drogen, naspoelen is niet nodig.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën ( excl. bacteriesporen en mycobacteriën ) en gisten op harde oppervlakken in ziekenhuizen en overige instellingen in de openbare gezondheidszorg; in de cosmetische en farmaceutische industrie; welke in contact kunnen komen met eet en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij. De dosering en inwerktijd van de Dermarolling Desinfectie Spray Alcohol altijd zoals aangegeven moeten worden aangehouden.

Breng dit product niet in de buurt van warmte, vonken, open vuur, hete oppervlakken. Het product is licht ontvlambaar.
Niet roken in de buurt van de alcohol.
Bewaar in dezelfde flacon als die meegeleverd wordt.

Waarschuwing