Beschrijving

Natrium Chondroïtinesulfaat voor een stralende, gehydrateerde huid
Afgeleid van natuurlijke mucopolysacchariden, dit ingrediënt functioneert als een huid verzachtend en hydraterend middel.

Geen chemische toevoegingen – een geheel natuurlijke formule
Dit product bevat geen chemische toevoegingen, emulgatoren, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen (zoals minerale olie, PEG, lanoline, parabenen, enz.). Hierdoor wordt de gevoeligheid van de huid na een huidverzorgende behandeling geminimaliseerd.

Chamomilla Recutita (Matricaria), ook wel Kamille Bloem Extract
Een natuurlijk extract met geweldige antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Het verzacht ongewenste huidreacties die veroorzaakt worden door allergenen of andere risico’s en helpt een droge huid en acne te voorkomen.

Portulaca Oleracea (Postelein) Extract
Zorgt voor extra vochtgehalte en werkt als een antibacterieel en ontstekingsremmend middel. Heeft een verzachtend effect op de gevoelige en allergische huid.

Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract
Verwijdert acne littekens en regenereert cellen. Het geeft collageen een boost en verbetert de huidelasticiteit. Daarnaast beschermt het de huid van externe risicofactoren.

Natrium chondroïtinesulfaat
Een natuurlijk mucopolysacchariden derivaat. Dit wordt gebruikt als een huid conditioner omdat het ontstekingen verzacht, schade hersteld en de helpt de intercellulaire matrix van de huid te herstellen.

Actieve ingrediënten

Gebruik

Gelijkmatig over het hele gezicht aanbrengen na het reinigen en tonifiëren.