FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Posted in

De 10 meest gestelde vragen over de dermaroller

Posted in

Probeer de dermaroller NIET uit voordat u dit leest
Het gebruik van een dermaroller is een goedkope, maar effectieve, manier om veel voorkomende huidproblemen op te lossen, zoals acnelittekens, fijne lijntjes, diepe rimpels, verlies van huidelasticiteit en striae. Veel mensen die een dermaroller-behandeling hebben ondergaan, zien aanzienlijke huidverbeteringen.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een dermaroller?

U heeft vast zorgen of vragen in uw gedachten bij deze aankoop. Hieronder staan ​​de 10 meest gestelde vragen en antwoorden met betrekking tot deze geweldige roller.

1. Is de dermaroller effectief bij striae en cellulite?

Micro-naaldrollen waren oorspronkelijk bedoeld om de huidproblemen in het gezicht op te lossen. Maar schoonheidsklinieken en bestaande gebruikers hebben deze ook op andere lichaamsdelen en huidproblemen getest.
De dermaroller is naar verluidt effectief bij het verbeteren van striae. Striae is vergelijkbaar met littekens en diepe rimpels. Het wordt gevormd door het verlies van collageen en huidelasticiteit.
Het gebruik van een dermaroller bij acnelittekens kan de productie van nieuw collageen en elastine veroorzaken, evenals de verdikking van uw opperhuid bij verschillende behandelingen, maar u kan geen onmiddellijke resultaten verwachten. De gewenste naaldmaat voor de effectieve behandeling van striae is 1,0 mm of dikker. 0,5 mm is ook effectief, maar bij deze naald heeft u meer behandelingen nodig.
Is het gebruik daarnaast ook effectief voor cellulite? Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik bij cellulite. Er worden veel onderzoeken gedaan naar rimpels, littekens en striae. Het rollen van de huid kan het uiterlijk van uw cellulite helpen verbeteren, maar u mag geen drastische resultaten verwachten. Veel verkopers zullen niet blij zijn met het delen van deze informatie, maar een gezond koolhydraatarm dieet en een trainingsregime met hoge intensiteit zijn veel effectiever in de strijd tegen cellulite.

2. Waarvoor staat de CE-goedkeuring van de dermaroller?

CE-goedkeuring is een kwaliteitsgoedkeuring voor Europese landen die illustreert dat een product aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet.

3. Welke crèmes kan ik gebruiken na de behandeling?

Sommige klinieken en patiënten gebruiken na de behandeling vitamine C- of collageenserums. Deze zouden de resultaten verbeteren. Veel deskundigen stellen ook voor om na de behandeling antibacteriële crème aan te brengen om infectierisico’s te voorkomen en het herstel te versnellen.
Belangrijke aanvulling: alle producten mogen GEEN irriterende, giftige en comedogene (verstoppende) ingrediënten bevatten.

4. Is het pijnlijk om de dermaroller te gebruiken?

Over het algemeen is het gebruik van een dermaroller helemaal niet pijnlijk, maar de meeste gebruikers ervaren milde prikkende sensaties. Hoe langer de naaldlengte, hoe intenser de sensatie. Bovendien kunt u vóór de behandeling een verdovende crème aanbrengen om eventuele pijn te elimineren.

5. Veroorzaakt het gebruik bloeden van de huid?

Er zal een lichte bloeding optreden omdat u met naalden in uw huid prikt. Dit kan ook het gevolg zijn van het uitoefenen van te veel druk tijdens het rollen van de huid. GEEN PANIEK! Bloeden komt heel vaak voor bij het gebruik van een dermaroller. U moet altijd lichte tot matige druk uitoefenen.

Voor de behandeling Na de behandeling Na het schoonmaken van de huid

6. Hoe vaak moet u de dermaroller gebruiken?

Om de dag rollen kan alleen met een naaldlengte van 0,25 mm tot 0,3 mm, maar als uw huid nog steeds geïrriteerd is wordt geadviseerd om enkele dagen te wachten totdat uw huid is genezen voordat u weer een behandeling start.
Voor 0,5 mm roller kunt u deze eenmaal per maand (elke 4 tot 6 weken) of eenmaal per week gebruiken, maar ALLEEN als uw huid een wekelijkse behandeling kan verdragen zonder overmatige roodheid, droogheid of irritatie.
Als u een naaldlengte van 0,75 mm of meer gebruikt, wordt het ten zeerste aanbevolen om 4 tot 6 weken te wachten voor de volgende behandeling. Uw huid heeft minimaal 30 dagen nodig voor volledig herstel.

7. Wanneer moet u de dermaroller weggooien?

De dermaroller zou bij juist gebruik meer dan 10 behandelingen moeten meegaan. Maar als u per ongeluk de roller laat vallen en hierbij de naalden buigt, is het zeer aan te raden de roller onmiddellijk weg te gooien.
Als u uw lichaam behandelt, moet u uw roller mogelijk elke 2 tot 3 maanden vervangen. Uw roller kan sneller dof worden omdat het de wat dikkere huid van uw lichaam moet binnendringen.
Het is belangrijk om op te merken dat het delen van een dermaroller niet wordt aanbevolen en riskant kan zijn.

8. Welke naaldmaat moet u gebruiken?

Als u alleen de opname van actuele huidverzorgingsproducten wilt stimuleren, wordt een naalddikte van 0,25 mm, 0,3 mm of zelfs 0,5 mm aanbevolen.
Als u oppervlakkige imperfecties wilt behandelen en de collageenproductie “maandelijks” wilt stimuleren, dan is een 0,5 mm roller een ideale keuze voor u.
Als u “matige tot diepe” littekens, rimpels en striae in het gezicht behandelt, heeft een maat van 0,75 mm – 1,0 mm de voorkeur.
Een naaldlengte van 1,5 mm en meer moet worden vermeden! Ze zijn ontworpen voor de lichaamsdelen of voor professioneel gebruik.
Belangrijke opmerking: onjuist gebruik van naalden van 1,5 mm – 3,0 mm op uw gezicht kan ongewenste bijwerkingen op uw huid veroorzaken. VERMIJD deze tenzij u een getrainde professional bent.

● Hoe kiest u de beste naaldmaat voor de dermaroller voor het beste resultaat?
Moet u een micronaaldroller van 0,5 mm, 1,0 mm, 0,75 mm of 1,5 mm proberen?
Nieuwe feiten over de naalddikte helpen u huidinfectie en -beschadiging
te voorkomen. Belangrijke voor- en nadelen onthuld.

9. Hoe moet u de dermaroller reinigen, desinfecteren of steriliseren?

U kunt uw dermaroller reinigen, desinfecteren of steriliseren met isopropyl alcohol (2-propanol), waterstofperoxide of zelfs kunstgebittabletten. Isopropyl alcohol (ook wel 2-propanol of isopropanol) wordt sterk aanbevolen. U kunt uw roller 15 tot 30 minuten in een kopje isopropyl alcohol onderdompelen (hoe langer hoe beter!) U kunt het vervolgens de roller aan de lucht laten drogen of de overtollige vloeistof voor gebruik eraf schudden.
Hoe kunt u de dermaroller reinigen – andere opties
Als u niet helemaal tevreden bent met enkel de bovenstaande methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van alcohol, dan kunt u de onderstaande tandenborstel of sponsmethode proberen, maar sla NOOIT de alcoholmethode over.

Tandenborstelmethode (deze is dus optioneel) – Voor deze methode hebt u een tandenborstel met zachte haren nodig. Om hygiënische redenen moet de tandenborstel schoon of nieuw zijn. Gebruik nooit een tandenborstel die al eerder is gebruikt om uw tanden mee te poetsen!
Borstel de roller ongeveer 1 minuut onder warm stromend water of totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Deze methode kan vuil of resten verwijderen die alleen alcohol niet kan verwijderen. Spoel de roller af, laat hem aan de lucht drogen en berg hem op.

Sponsmethode (ook optioneel) – Rol uw roller voorzichtig heen en weer op een natte spons. Dit kan ook vuil of resten verwijderen die alleen alcohol niet kan verwijderen. Spoel de roller af, laat hem aan de lucht drogen en berg hem op.

10. Kan de dermaroller voor de hoofdhuid worden gebruikt om de haargroei te stimuleren?

Er zijn onderzoeken uitgevoerd naar de werkzaamheid van het gebruik van een dermaroller als het gaat om haargroei. Op basis van de resultaten kan dermaroller de productie van het groeihormoon en andere chemicaliën stimuleren die nieuw haar bevorderen. Het kan ook de opname van specifieke behandelingsproducten stimuleren.
Microneedling wordt enorm effectief in combinatie met haargroei-producten zoals minoxidil, rogaine of copper peptide serum.

Join the conversation

ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0

RECENTLY VIEWED 0